Velkommen til

Viby Tandklinik
  • Vi sikrer dig sunde tænder
  • Høj kvalitet
  • Stor faglighed og præcision
  • Medlem af Dansk Tandlægeforening
  • Vi tilstræber kontinuitet og patientkontakt
Kontakt os

Priser

På Viby Tandklinik tilbyder vi et bredt udvalg af behandlinger. Ikke alle behandlinger er med i prislisten herunder. Søger du en pris på en given behandling, eller er du i tvivl om vores behandlingsmuligheder og udvalg af behandlingstyper indenfor tandbehandlingen, så ring til klinikken på telefon 86141618. Så vil vi være parate til at kunne besvare eventuelle spørgsmål samt viderebringe mere dybdegående information.
Vil du se priserne på et udvalg af vores behandlinger så klik på linket her under.

Jævnfør overenskomsten og særloven er undersøgelse, tandrensning, parodontose-behandling, plast – enfladet samt røntgenbilleder underlagt samme pris hos ALLE tandlæger i Danmark der arbejder under overenskomsten og særloven.

Kommer du på klinikken for første gang, bedes du medbringe 600 kr. Der modtages kontanter og VISA/Dankort. IKKE Mastercard. De 600 kr indbetales i receptionen, inden behandlingen eller undersøgelsen startes. Evt restbeløb udbetales eller kan indgå til videre behandlingsforløb, hvis dette ønskes.

Vi laver gerne overslag. Men husk at overslag skal tage udgangspunkt i den aktuelle tandstatus, hvorfor en forundersøgelse er nødvendig for, at kunne give et konkret overslag.

Udeblivelser uden afbud tillægges gebyr. Det samme gør afbud, hvis afbuddet ikke er modtaget senest 2 timer før behandlingens start. Der modtages ikke afbud på mail til behandlinger samme dag. Disse afbud bedes ringes ind til klinikkens telefon på 86141618.

Skulle du have en forespørgsel på en pris, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Der henvises i øvrigt til priser på Sundhed.dk

Prisliste

Information ifm priser

Betaling skal, ifølge overenskomsten med sygesikringen, ske straks ved behandlingens afslutning. Du kan betale og benytte Dankort og kontanter ved afregning i receptionen efter end behandling.

Sygesikringen Danmark

Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, så indberetter vi automatisk til Danmark, hvorefter du vil modtage refusion fra dem direkte til din egen konto. Refusionsstørrelsen afhænger af, hvilken gruppe du er tilmeldt hos sygesikringen Danmark.